Barion Pixel
Akció!

Honey polírozó kezdő csomag 3* 100ml polírozó szer + polírozó korong

Honey Cutting kemény polírozó szer 100ml

Egyedülálló formulájának köszönhetően még a vastag karcolások, és a kopás nyomai is megbízhatóan, gyorsan és alaposan eltávolítható.  A rendszeres polírozási folyamatok ragyogó eredményeket biztosítanak rekord idő alatt.

Vizes bázisú lakk. NEM tartalmaz viaszt és szilikont

Honey Közepes Polírozó szer  100 ml

Hatékonyabb közepes polírozási folyamatot biztosít, a befejező hatás érdekében kiemelkedő csillogással és a csiszolási nyomo

A közepes szegmensben gyorsabban működik a magas csiszolóhatásnak köszönhetően

Vizes bázisú. NEM tartalmaz viaszt és szilikont.

Honey Befejező  Polírozó szer 100 ml

Befejező paszta – Kemény festékekhez ajánlott befejező paszta. Eltávolítja a polírozási nyomokat, a mikró karcolásokat és a hologramokat ragyogó teljesítményben, valódi csillogó minőséget biztosit a felületnek..

Vizes bázisú lakk. NEM tartalmaz viaszt és szilikont.

Classic Polír korong Fekete 150x25mm

A HONEY CLASSIC professzionális polírozó szivacsot kiváló minőség és precíz kidolgozás jellemzi. Válogatott, kiváló minőségű anyagokból készült, így újra felhasználható. Különböző típusú autófestékek és festékbevonatok mechanikus polírozására és csiszolására alkalmas, puha polírozó paszták, használatának lehetőségével. Nedvesen és szárazon is használható.

Classic Polír korong Narancs 150x25mm

A HONEY CLASSIC professzionális polírozó szivacsot kiváló minőség és precíz kidolgozás jellemzi. Válogatott, kiváló minőségű anyagokból készült, így újra felhasználható. Különböző típusú autófestékek és festékbevonatok mechanikus polírozására és csiszolására alkalmas, közepes polírozó paszták, használatának lehetőségével. Nedvesen és szárazon is használható.

Classic Polír korong Piros 150x25mm

A HONEY CLASSIC professzionális polírozó szivacsot kiváló minőség és precíz kidolgozás jellemzi. Válogatott, kiváló minőségű anyagokból készült, így újra felhasználható. Különböző típusú autófestékek és festékbevonatok mechanikus polírozására és csiszolására alkalmas, durva polírozó paszták, használatának lehetőségével. Nedvesen és szárazon is használható.

 

Original price was: 10,591 Ft.Current price is: 8,268 Ft. (Br.: 10,500 Ft)

További információk

SÚLY

100ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Honey polírozó kezdő csomag 3* 100ml polírozó szer + polírozó korong” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük