Rólunk:

Cégünk 2010 óta foglalkozik a kiváló minőségű német Menzerna márka által kínált polírpaszták, polírozó gépek és a területen használatos kiegészítők forgalmazásával, értékesítésével.
A Menzerna termékei világhírűek a piacon, ami nem véletlen. A német cég évtizedek óta foglalkozik polírtermékek gyártásával, s ez idő alatt hatalmas tapasztalatra tettek szert, köszönhetően az idő mellett a komoly mérnöki szaktudás állandó megújító törekvéseinek is.

Országszerte kapcsolatban állunk különböző festékboltokkal és egyéb értékesítőkkel is, s ilyen irányú partnerkapcsolatainkat folyamatosan bővítjük, hogy önnek a lehető legtöbb helyről legyen lehetősége beszerezni mindazt, amivel szolgálni tudunk.

Hitvallásunk:

A karosszéria tökéletes csillogásának alapja a megfelelő políranyagok alkalmazása. A német minőség ezen a területen is önmagáért beszél.

Célunk:

Jövőbeli terveink részét képezi az, hogy egyre több olyan termékekkel bővítsük palettánkat, melyek az autóiparban használatos különlegességeket a felhasználók számára is elérhetővé tehetik.

Bízunk benne, hogy újabb és újabb elégedett vásárlókkal bővülhet vállalkozásunk, hiszen célunk nem csupán az, hogy az általunk forgalmazott termékek rendszeres használóit maradéktalanul kiszolgáljuk, de az is, hogy egyre több szakemberrel ismertethessük meg a legkiválóbb políranyagokat és políreszközöket.

Keressen bennünket weboldalunkon található elérhetőségeink bármelyikén, vagy egyszerűen csak nézze meg, miről van szó, a saját szemével. Ha bármi kérdése lenne hívjon minket bizalommal!