Barion Pixel

Rólunk

Menzerna , Nordic , és Honey termékek forgalmazásával foglalkozunk. Minőségi polírozószerek, kiegészítők, és autó kozmetikai termékekkel kiegészítve.  Emellett szakmai tanácsadást biztosítunk ügyfeleink részére. Autókozmetikánkban a forgalmazott termékkel dolgozunk ,hogy folyamatos minőségi ellenőrzést tudjuk biztosítani.

Elveink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean facilisi dolor vitae felis neque nulla volutpat viverra eget.Lorem ipsum dolor sit amet, conseconseadipiscing elit. Aenean folor vitae fenulla volutpat viverra eget.Lorem ipsum dolor sit ,consecteturadipiscing elit. Aenean facilisi dolor vitae felis neque nulla volutpat viverraeget.Lorem ipsum dolor sit amet, coconseadipiscing elit. Aenean fa nulla volutpat viverra eget.Lorem ipsum dolor sit ameconsectetur adipiscing elit. Aenean facilisi dolor vitae felis neque nullolutpat viverra eget.Lorem ipsum dolor sit.

Csak eredeti, prémium minőségű termékeket adunk a vásárlóknak, amely közvetlenül a gyártótól érkezik hozzánk. Így a megrendelő biztos lehet benne, hogy az eredeti, jó minőségű terméket veheti a kezébe megrendelést követően.

Mivel a termékeket mi is szívesen használjuk, így minden csínját-bínját ismerjük és elsajátítottuk. Tehát ha bárkinek kérdése akad vagy úgy érzi elveszett a termékek rengetegében, bátran keressen fel minket és mindenben állunk a rendelkezésére.

Mindig figyelemmel követjük a piaci igények változását és a trendek alakulását. Mi nagyon bízunk a termékekben, de mindig keressük az újabb lehetőségeket, hogy minél több területen tudjunk segíteni a vásárlóknak.

Fontos számunkra a vásárlói visszajelzés. Szeretjük végigkísérni a vásárlók termék használatát, így az esetlegesen felmerült problémák gyorsan javíthatóak, így mindenki jól jár.

Történetünk

Cégünk 2010 óta foglalkozik prémium minőségű políranyagok és kiegészítők forgalmazásával. Szakmai tapasztalatunk révén kerestük mi a megfelelő autóápolási termékeket, mellyel a szakembereink tökéletes munkát tudnak a megrendelő felé teljesíteni.
Így találtunk rá a Menzerna termékeire, amely a tökéletesen kidolgozott és átlátható rendszernek köszönhetően tökéletes a végeredmény. A polírpaszták magas minőségű összetétele és a polírkorongok megfelelő használata mellett gyönyörű csillogást lehet elérni. Majd bővítettük kínálatunkat hajópolír és fém polír termékekkel is, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő eszközt.

A CarBax termékei az autóápolás belső és külső ápolásában van a szakemberek segítségére, úgy mint a felni, ablak üvegek, motor, műszerfal és gumik ápolására tökéletes választás. A vegyszerek mellett kiegészítő kendők is kaphatók nálunk, mely együttes használatával lesz igazán tökéletes a végeredmény.

Nordic polírkorongok pedig a legjobban vizsgáztak eddig a külön márkás políranyagokkal, így ennek a forgalmazásába is belevágtunk.

Cégünk szeretné az összes megrendelőnket segíteni, így ha bármi szakmai kérdés felmerülne, mindenkinek állunk a rendelkezésére. Küldetésünk, hogy szakértelmünkkel a prémium minőségű autóápolási termékeken kívül hasznos tanácsokkal és akár termékbemutatókkal is segítsünk.

Csapattagjaink

Ismerje meg csapatunkat, akik a Prémium Políranyagok cégét vezetik.

Wolford Henrietta

pénzügyi vezető

Wolford János

ügyvezető

Takács István

műhelyvezető